Ensinnäkin hienoa että olet löytänyt tiesi vuokraverkostoon!

Tässä lyhyt tarina miten ajatus Vuokraverkosto.comista syntyi.

Olen toiminut vuokranantajana jo vuosia ja aina vuokralaisen vaihtuessa miettinyt hyviä paikkoja esitellä kohteitani. Facebook ryhmät, paikalliset torisivut jne tottakai tukivat asiaa mutta halusin paikan missä säilytän kaikki tiedot valmiiksi seuraaviin vuokrauksiin ja myös mistä vuokralaisehdokkaat näkevät enemmän tietoja asunnoistani. Perustin itse tätä varten omat kotisivut mutta ajattelin jo silloin että miksei joku voisi tarjota vuokraverkoston tyyppistä alustaa muillekin jotka eivät halua kotisivuja perustaa tai eivät yksinkertaisesti pysty siihen? Ratkaisuna oli Vuokraverkosto.com versio 1 vuonna 2022.

Palvelu otettiin hyvin vastaan ja sillä oli myös kevyt pilottijakso ja sitten jätin sen hautumaan ja jatkoin työstämistä vasta 2023 muiden kiireisen myötä. Kesäkuussa 2023 olin vihdoin siinä pisteessä että pystyi alkamaan viimeistelemään palvelua niin että saan uuden version julkaistua.

Mitä sitten muutin?

Olen opiskellut lisää kevään aikana aikuisopiskeluna ja tärkeänä asiana opinnoissa miettinyt siinä yhtenä osana ollutta kestävän kehityksen ja vastuullisuuden kurssia ja kaikkia siihen liittyviä asioita mitä jokainen meistä voi arjessa tehdä muuttamatta mitään. Itse asiassa jopa niin että siitä tulee vielä pientä lisäsivutuloa. Siitä lähti idea tuoda mukaan myös tavaroiden vuokraus.

Halusin että kynnys palvelun käyttöönottoon on matala, joten palvelu on ja tulee olemaan aina yksityisille täysin ilmainen. Se edellyttää toki ettei väärinkäytöksiä tapahtu ja että palvelua hyödynnetään oikealla tavalla. Eli ollaan ihmisiksi :).

Kytkin palveluun myös täysin uusia featureita ,kuten näppärät kalenterivaraukset lyhyen varauksen kohteille ja myös Google-rekisteröinnin ja sisäänkirjauksen. Paljon muutakin on muuttunut ja konsepti kehittyy ajan kanssa.

Toivon että palvelu hyödyttää sinua ja saadaan vuokraverkosto kasvatettua nopeasti maan kattavaksi! 🙂

Timppa / eAgents

Kirjaudu / Rekisteröidy

Rekisteröidy

Palauta salasana

Anna käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi, saat linkin uuden salasanan luomiseen sähköpostitse.

Membership

An active membership is required for this action, please click on the button below to view the available plans.