Vuokraverkosto on sinua varten vuokranantaja!

Kehitin sivuston perustuen omiin kokemuksiini asuntosijoittajana sekä vuokranantajana ja olen myös vuokrannut itse mökkejä yms kuten varmasti lähes kaikki muutkin. Tämä on hieno tilaisuus verkostoitua yhdessä paikassa ja tarjota vuokralaisille vaihtoehtoinen ratkaisu löytää vuokra-asuntoja.

Kyllä on, eli sen tarkoitus on nimenomaan tuoda helppo kanava asuntosijoittajille syöttää ja tallentaa vuokrakohteet tietoineen pidempää käyttöä varten.

Kyllä on, eli sen tarkoitus on nimenomaan tuoda helppo kanava vuokralaisille löytää kohteita ja tallentaa suosikkeja ja antaa arvosteluja.

Palvelun takana on asuntosijoitusalan pieni yhtiöni Invest Capitally joka on harjoittanut asuntosijoitustoimintaa jonkin aikaa.

Todellakin pääset. Kirjaudu sisään, poista kohteesi ja poista sen jälkeen tilisi, pari minuuttia ja olet valmis.

Sivustolle kerätään verkostolle asuntosijoittajien näkökulmasta yhteistyökumppaneita paikallisesti joiden kanssa sovitaan erikseen ehdot. 

Palvelu on julkaistu Hostingerin konesalista, jotka sijaitsevat Euroopassa.

Voit lukea sivun alalaidasta yksityisyyslausekkeemme. Tärkeää on että jokainen pitää huolta salasanoistaan ja vaihtaa ne jos on riski että ne ovat vuotaneet.

Palautteita palvelua käyttäviltä vuokranantajilta

Helppokäyttöinen ja hienoa kun kaikki kohteet jää talteen, eli voin ne piilottaa ja aktivoida uudestaan jos vuokralainen vaihtuu.
Teppo
Vaasa
Kätevä palvelu vuokraukseen. Toivotaan että muutkin löytävät sen.
Saara
Porvoo
Ei mitään ruudinkeksintää, mutta simppeli paikka esitellä ja linkata muihinkin palveluihin oma kohde ja sättiosuus toimii hyvin.
Jesse
Rovaniemi
Simppeli ja toimiva. Kehittyy varmasti tulevaisuudessa.
Jonathan
Jyväskylä

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy

Palauta salasana

Anna käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi, saat linkin uuden salasanan luomiseen sähköpostitse.