Kasvatetaan vuokraverkosto.com yhdessä

Haemme jatkuvasti lisää paikallisia yhteistyökumppaneita palveluun joilla on jotain tarjottavaa asuntosijoittajille tai muille asumis- tai vuokrauspalveluita tarjoaville. Muuto- ja varastointipalvelut, muuttoautot, siivous-, pesula ja sisustuspalvelut tai vaikkapa sähkö/putkimiespalvelut tai huolto asuntoautolle. Yksi tärkeä palvelu on myös vuokra-asuntojen hallintapalvelu niille jotka asuvat kauempana.

Täytä lomake tai laita sähköpostia niin otan yhteyttä.

KUMPPANIEHDOT

Ilmoitusehdot Ilmoittaja vastaa ilmoituksen asianmukaisuudesta. Kaleva Media pidättää oikeuden tarkistaa ilmoituksen sisällön ja jättää ilmoituksen julkaisematta, mikäli ilmoitus ei vastaa mainonnan perussääntöjä, alaan liittyvää lainsäädäntöä ja viranomaisen suosituksia. Reklamaatiot ja vastuu virheistä Lehden vastuu ilmoituksen poisjäännissä tai julkaisemisessa sattuneessa virheestä on enimmillään ilmoituksesta maksettu hinta. Huomautus virheellisestä ilmoituksesta on tehtävä Kalevan asiakaspalveluun 7 vuorokauden kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta tai tarkoitetusta julkaisupäivästä lukien. Mikäli ilmoitus jää pois lehdestä mahdollisten teknisten ongelmien takia, ilmoitus julkaistaan seuraavassa mahdollisessa julkaisussa. Kaleva Media ei vastaa ilmoituksen asuun tulleesta virheestä, joka johtuu lehdelle toimitetusta puutteellisesta tai virheellisestä aineistosta tai virheestä, joka käy selville ilmoittajalle toimitetusta ja hänen hyväksymästään tai määräaikana palauttamatta jättämästään ilmoitusvedoksesta. Kaleva Media ei vastaa ilmoituksen poisjäämisestä mahdollisesti aiheutuneista menetyksistä. Laskutettavat ilmoitukset Laskutusta varten tarvitsemme laskutusosoitteen, ilmoituksen jättäjän tai muun vastuuhenkilön nimen ja yhteystiedot. Kaleva Media edellyttää luotollisessa ilmoitusmyynnissä asiakkailta 18 vuoden ikää sekä henkilötunnuksen antamista asiakkaan oikeusturvasyistä. Lasku voidaan, asiakkaan niin halutessa, lähettää myös sähköpostilla. Muualle kuin Suomeen osoitetut ilmoituslaskut lähetämme sähköpostilla. Laskutuslisä on 5 € alle 90 euron laskuissa. Laskun maksuaika on 14 päivää. Viivästyskorko määräytyy yleisen korkolain mukaisesti. Ilmoituslaskujen maksuvalvonnan ja perinnän hoitaa Ropo Capital Oy. Erääntyneestä maksusta peritään viivästyskorko ja huomautusmaksu.

Se tarkoittaa sitä että sitoudut verkoston kumppanuuteen tarjoamalla palvelusi luvatussa aikataulussa ja laadukkaasti, voit myös tarjota edun euroissa verkoston kautta tuleville tilauksille. Kumppanuussopimuksiin liittyvät ehdot löydät kumppaniehdot sivustolta.

Laita minulle sähköpostia tai täytä tällä sivulla oleva lomake niin otan yhteyttä sinuun mahdollisimman pikaisesti. 

Tottakai. Sivustolle kerätään verkostolle asuntosijoittajien tai muiden vuokranantajien ja vuokralaisten näkökulmasta laaja kirjo yhteistyökumppaneita paikallisesti läheltä toimijoita.

Kyllä on. Palvelua pyörittää pieni asuntosijoitus osakeyhtiö jonka kautta toteutetaan myös aputoiminimen kautta verkkosivutoteutuksia pienyrityksille ja startupeille. 

Peruskumppanuus maksaa vuosimaksun 120 euroa (Alv0%), eli vain 10 euroa /kk. Tämä sitouttaa kumppanin verkostoon. Myös muita edullisia lisäpalveluita on saatavilla pieninä kuukausimaksuina. Näitä ovat esimerkiksi palvelun etusivulle esittely ja linkki, bloginosto, instagram ym. nostot eri kanavissa. Tarkemmat tiedot lyödät kumppanihinnastosta.

Verkoston kautta yritys saa näkyvyyttä valtakunnallisesti sekä erityisesti paikallisesti palveluilleen = enemmän liikevaihtoa ja tunnettuutta. 

Laskut toimitetaan sähköisesti joko pdf tai verkkolaskuna. 

Verkoston kautta yritys saa näkyvyyttä valtakunnallisesti sekä erityisesti paikallisesti palveluilleen = enemmän liikevaihtoa ja tunnettuutta. Hakukoneoptimointi (SEO) pyritään parantamaan jatkuvasti.

 

Palvelun taustalla on yritys. Laskut toimitetaan sähköisesti joko pdf tai verkkolaskun.

Kirjaudu sisään

Rekisteröidy

Palauta salasana

Anna käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi, saat linkin uuden salasanan luomiseen sähköpostitse.